понедељак, 23. новембар 2015.

Otpočeli radovi na Omladincu

Nakon dugog niza godina krenuli su radovi na Omladinskom stadionu. Stadion izgrađen daleke 1957. godine, koji se totalno raspao, krenuo je da se rekonstruiše.

Na žalost navijača, neće se raditi novi stadion, već se odlučilo da se renoviraju postojeći tribinski redovi.

Prvi radovi su izvedeni na delu zapadne tribine koji se nalaze do severa. Postojeći, raspali redovi se ojačavaju kombinacijom betona i tanje mrežaste armature.

Na severnoj tribini je napravljena "rampa" za spuštanje mehanizacije na teren.

Pored radova na tribinama krenulo se i u izgradnju reflektora. Do sada su iskopane dve, od četiri temeljne jame dubine 2,75 m, na jugozapadnom i severozapadnim bokovima. Predviđeno je da stubovi stoje odmah do atletske staze pa je dosta upitno kako će sve to estetski izgledati, a svakako će gledaocima koji bi se nalazili na tribini iza njih biti zaklonjen pogled ka terenu!

Plan je i da se nakon renovacije zapadne, južne i severne tribine, kao i izgradnje reflektora, da se kompletno zamene plastične stolice i dodaju na sektorima gde ih do sada nije bilo.

Treba dodati i da je skraćena ograda na zapadnoj tribini koja je sada visine jednog metra, slično kao i na istočnom delu stadiona.

Diskusiju, komentare i postavljanje slika vezanih za trenutne aktivnosti na stadionu možete pratiti na forumu navijača OFK Beograda.

Pogledajte foto reportažu radova na Omladinskom stadionu -














































Нема коментара:

Постави коментар